Bőrápolás


Forever-Living-Products-Skin-CareTestápolás

Bőrünk, a legelső védelmi vonalat jelenti a szennyeződésekkel és egyéb káros külső hatásokkal szemben folytatott mindennapos küzdelemben, így védelme és megerősítése különösen nagy odafigyelést igényel. Az Aloe Vera, amelyet a természetes gyógyításban tradicionálisan használunk a bőr megnyugtatására ideális védelmet biztosít bőre számára. Különleges és egyedülálló termékeink természetes módon hidratálják, valamint létfontosságú tápanyagokkal és vitaminokkal látják el bőrét. Bőrápoló termékeink hatékony védelmet nyújtanak a káros környezeti hatásokkal szemben, melyet a Nemzetközi Aloe Tudományos Tanács által termékeink számára kiadott minősítő pecsét is igazol.

Arcápolás

Az Aloé Vera gél kiváló bőrápoló tulajdonságait kihasználva egy forradalmian új regeneráló, szépségápoló rendszert fejlesztettek ki. Az Aloé Vera egyedülálló tisztító, nyugtató és hidratáló tulajdonságait olyan további alkotórészek, pontosan kiszámított arányú hozzáadásával egészítették ki, amelyekkel a leghatásosabb szépség visszaállító rendszert biztosítja az Ön számára. Az AIoe Fleur de Jouvence (“Aloé a fiatalság virága”) készlet olyan korábban nem létezõ különleges bőrápolási termékek rendszere, amely ellensúlyozza az idõ hatását, és nagy segítséget nyújt Önnek, hogy regenerálja, fokozza bőre természetes szépségét, ragyogását és életerejét. Speciális hatású alkotórészei segítenek megvédeni a bőrt a kiszáradás és a környezeti ártalmak miatt, fellépő idő előtti öregedés ellen.


 Smink


A Sonya Colour Collection a világon egyedülálló aloe vera alapú kozmetikai termékcsalád, amely a dekorkozmetikumokat ötvözi a szépségápolással. A Sonya olyan természetes összetevők különleges kombinációja – mint például a tiszta aloe vera, antioxidáns vitaminok, tengeri kivonatok, vagy a kamilla – amelyek mind bőrünk védelmét, ápolását, kényeztetését hivatottak biztosítani. Ez a ragyogó kollekció felvonultatja a színek valamennyi árnyalatát az összes lehetséges bőrtónus, illetve hangulat számára, sőt, sokoldalúsága biztosítja, hogy egy szempillantás alatt a nappali sminket alkalmivá varázsoljuk.

Engedje hát, hogy a Sonya megmutassa az utat az igazi szépséghez!


Sonya


Források: flpshop.hu, foreverlivingszilvia.hu