Válaszd az Aloe Alkalmi Szalont, hogy TE legyél a valaha látott legszebb Menyasszony!


Esküvői smink

Bízza menyasszonyi frizurája és sminkje elkészítését az Aloe Alkalmi Szalon szakembereire, akik évek óta nyűgözik le az ügyfeleiket kedvességükkel, kreativitásukkal és rátermettségükkel. Rendszeresen vesznek részt képzéseken és kiállításokon, mellyel fejlesztik és bemutatják technikáikat és bővítik kínálatukat.

A kényelmed érdekében szakembereink kimennek a helyszínre minden eszközükkel, hogy a legmegfelelőbb szolgáltatást nyújthassák a számodra. Tartós készítményekkel dolgoznak, hogy biztosítani tudják azt a minőséget, melyet menyasszonyként megérdemelsz.

Esküvő Előtt


Egyeztess időpontot fodrászunkkal és sminkesünkkel, hogy elképzeléseidnek teret adva elkészíthessék a próba sminkedet és frizurádat, mellyel már teljes betekintést kaphatsz, hogy hogyan fogsz kinézni a nagy napodon.

  • Kérhetsz egymás utáni időpontokat, hogy egy napon készítsék el számodra a próbákat.
  • Ha van hajdíszed, vagy elképzelésed, hogy mit szeretnél beletűzni a hajadba kérünk hozd magaddal a próbára is és jelezd fodrászunk felé.
  • Ha már kiválasztottad a menyasszonyi ruhádat hozz róla képet a mobilodon, hogy ihletként szolgálhasson a kozmetikus és a fodrász számára.

 

 

Gondolj a Szeretteidre!


 Esküvői frizura

A sminkes és a fodrász az esküvőd napján kimegy a helyszínre, hogy a te sminkedet és frizurádat elkészítse, de kedveskedhetsz a szüleiteknek, a koszorúslányoknak  vagy a tanúknak azzal, hogy az ő megjelenésükről is gondoskodsz. Hiszen mindegyikük végig ott volt az előkészületek során és az esküvő napján is csak arra figyel, hogy a te napod tökéletes legyen. Háláld meg segítségüket azzal, hogy az esküvő napján szebbé varázsolod őket és gondoskodsz az ő kényelmükről is.

Lazulj el!


Az esküvőd megszervezése sokszor gondokkal és feszültséggel telítheti meg mindennapjaidat, melyet nem szabad a körülötted levőkön levezetned, sem magadban tartanod.

Ha van olyan tevékenység, amiről tudod, hogy segít megszabadulnod ezektől az energiáktól végezd rendszeresen, hogy mindig nyugodt és kiegyensúlyozott legyél. Ha ez mégsem válna be vagy nem tudsz ilyesmiről látogasd meg az Aloe Szalont, ahol kozmetikusunk relaxációs, nyugtató és feltöltő masszázsaival, fél és 2 óra közötti időtartamokban segít ellazulnod a nagy rohanásban.

Biztosítjuk, hogy Szalonunkból nyugodtabban és ellazultan fogsz távozni, mellyel könnyebben veszed majd az elkövetkező akadályokat.


Várunk Téged Sok Szeretettel az Aloe Alkalmi Szalonban!